lauantai 27. marraskuuta 2010

Turhan tapahtumarikas lenkki

Eipä mennyt tänään aamulenkki ihan putkeen. Ehdittiin kulkea noin kaksisataa metriä kotoa, kun vastaan tuli toinen koiranomistaja nuoren labradorin kanssa. Ei siinä mitään, mutta labbis olikin irti ja sinä hetkenä, kun hoksasi meidät niin lähti ryntäämään täydellä laukalla kohti. Ei reagoinut omistajan käskyihin ja kaikki mitä ehdin tehdä oli laittaa oma kroppa Nellin ja vieraan väliin, ettei oma koira joudu jyrätyksi.

Koira törmäsi minuun ja rupesi sitten jahtaamaan Nelliä. Minä koitin toisella kädellä pitää vierasta kaukana ja toisella hallita hihnassa olevaa omaa koiraa. Nelli tietenkin kauhuissaan ja ulinan kanssa koittaa juosta karkuun. Toisen koiran omistaja kiljuu käskyjä joilla ei minkäänlaista tehoa ja labbiksella hyvää yritystä saada Nellin takapäästä kiinni.

Viimein toinen omistaja saa omasta koirastaan kiinni ja minä saan vietyä meidät kauemmas. Siinä sitten tarkasteltiin vahingot. Onneksi ainoastaan säikähdettiin. Kyllä harmitti. Jatkettiin sitten rauhassa lenkkiä kun ei fyysistä vahinkoa tullut. Toivottavasti ei jäänyt henkisiäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti