maanantai 3. tammikuuta 2011

Loman kuulumisia

Linjoilla taas! Lomalla oleminen on johtanut lievään vätystelyyn enkä ole saanut aikaiseksi päivitellä blogia. Mutta nyt tiivistetysti Nellin kuulumisia.

Joulun vietimme kotipaikalla Elimäellä, harmi vain, että pakkanen pysyi melko kirpeänä. Onneksi kahtena päivänä lämpötila oli vain kymmenisen astetta miinuksella jolloin meidänkin koiran turkilla pystyi ulkoilemaan. Koiramielessä talossa olikin aattona ja joulupäivänä ruuhkaa, kun vuffeja oli kuusi kappaletta. Nuorimmalla ikää viisi kuukautta ja terrierille tyypilliseen tapaan energiaa liiaksikin asti. Onneksi vanhempien koirien hermot kestivät loppuun asti, joskin pentukoiran lähtiessä omaan kotiinsa pystyi muiden helpotuksen huokaisut melkein kuulemaan.

Maalla vierailu on aina mukavaa vaan pitäähän se aina kotiutuakin. Torstaina ennen uuden vuoden aattoa oli Nellillä kontrolli käynti korvahuuhtelujen jäljiltä. Kappas ei ollut tulehdus vielä hellittänyt vaan korvista löytyi edelleen eritettä. Saatiin sitten uusi antibiootti satsi ja viikon päähän uusi huuhtelu aika korville. Jospa neidin korvat saadaan vielä kuntoon. Näistä uutisista huolimatta kävimme sunnuntaina mätsäreissä. Tällä kertaa ei menestystä suotu, mutta hauskaa se silti aina on. Huomasi kyllä Nellistäkin ettei vähään aikaan olla käyty hulinoissa, sen verran hermostuneisuutta oli havaittavissa.

2 kommenttia:

  1. Moi! Pakkasta on liikaa täälläkin, ei tarkene ulos Tiitukaan kun pikapissille.
    Hyvää loppiaista ja talven jatkoa täältä Kangaslammilta!

    VastaaPoista
  2. Onneksi nyt on muutamaksi päiväksi luvattu lämpimämpää, meillä on nimittäin pakkasten takia sisäsiisteys ruvennut lipsumaan. Tiitulle paljon rapsutuksia! =)

    VastaaPoista