torstai 9. joulukuuta 2010

Kesän muistoja =)

Selailin kuvia läpi ja löysin kesältä pari mukavaa otosta joista tuli iloisia muistoja. Porhallettiin mäyriksen kanssa useampi match show läpi ja koluttiin parit näyttelytkin. Tämä kuva on keväältä ja taisi olla Iisalmen mätsäri. Silloin ei sijoitusta siunaantunut, mutta hauska reissu kaiken kaikkiaan ja Nelli pääsi nuuskuttelemaan toisten koirien kanssa.




Oma kotipaikka löytyy Elimäeltä ja on kotitalo on kutakuinkin maalla =) Siellä Nelli pääsee aina viilettämään kaikki päivät vapaana ja tutustumaan muihinkin elikoihin. Tässä otetaan lähikontaktia minipossu Erkkoon jolla ikä on jo toisella kymmenellä. Nelli koitti ankarasti paimentaa possua, mutta menestys jäi puuttumaan. Erkko ei ole sisäsika, vaan asustaa talvet tallissa ja kesäisin vanhassa leikkimökissä omenapuun alla =)





Myös pihan hevoset aiheuttavat ihmetystä. Kerran neiti pääsi livahtamaan aitauksen sisäpuolelle ilman, että mamma huomasi ajoissa. Aika hurjan näköistä oli katsella, kun koira juoksee minkä pienistä kintuista pääsee ja suomenhevonen ravaa perässä. Jälkeenpäin tilanne näytti aika hauskalta, mutta sillä hetkellä sydän jätti lyönnin tai kaksi väliin. Onneksi hevosella ei ollut sen suurempaa motivaatiota hätistellä koiraa.

2 kommenttia:

  1. Voi miten samannäköinen kuin meidän mäyrispoika, lyhyemmällä karvaversiolla ainoastaan! :)

    Pitkäkarvainen Alfie-poika lähettää terkkuja toiselle laikulliselle :)

    VastaaPoista
  2. Terkkuja vaan sinnekkin, on komeet laikut sielläkin =) Mukava nähdä muitakin, kun ei olla edes näyttelyissä toistaiseksi törmätty kollegoihin.

    VastaaPoista