maanantai 13. joulukuuta 2010

Aina vaan pakkasta

Taas se kurja säätiedotus lupasi pakkasta ja uhkaili tasaista lämpötilaa koko viikolle. Kuten todettu, pakkanen ei ole Nellin tai meikäläisenkään mielestä mistään kotoisin. Ensimmäinen 10 minuuttia menee siinä, että koiralla on hyvää yritystä kääntää lenkki alkumetreillään ympäri ja päästä takaisin sisätiloihin. Ei sillä, että itsekään tahtoisin kovin kauaa palella, mutta kyllä se vaan jonkilainen kierros päivässä pitää kiertää. Lauhemmista päivistä otetaankin sitten ilo irti ja ulkoillaan reilummalti.

Tällaiset viikot kun pakkasta on parisenkymmentä astetta niin sisäleikit ovat kovassa huudossa. Tehdään aarteenmetsästystä, laitetaan namia aktivointipalloon, leikitään vetoleikkejä ja treenataan niin epäsäännöllisesti istumista ynnä muuta, että koulutuksellisesta arvosta ei oikeastaan voi edes puhua =D Toivottavasti jouluviikko olisi lauha niin pääsisi neiti sitten kunnolla juoksentelemaan muiden koirien kanssa ulkona, kun maalle mennään.

1 kommentti:

  1. Siinä joutuu kyllä ihmisen mielikuvitus koetukselle, kun yrittää keksiä koiruudelle jotain tekemistä, kun lenkkien pituus kutistuu minimiin. Meidän Nelli tosin nukkkuu entistäkin enemmän pakkaspäivien aikaan. :D

    VastaaPoista