torstai 16. joulukuuta 2010

Lääkärillä

Tänään käytiin Nellin kanssa eläinlääkärillä, kun korvia on rapsuteltu pari päivää ja yöllä vähän itketty. Varsinaista tulehdusta ei vielä ollut, mutta tärykalvon päälle oli molempiin korviin kertynyt isot vaikkupallot. Kotona irrottelu olisi tuskin onnistunut, joten Nelli rauhoitettiin ja lääkäri teki korvahuuhtelun.

Huuhtelun jälkeen huomattiin sitten, että ainakin toisen korvan tärykalvo on mennyt rikki. Toisesta ei saanut varmasti sanottua, mutta sekin mahdollisesti puhjennut. Nyt on neiti siis kipulääkityksellä ja antibiottiikuurilla ettei tulehdus pääse iskemään, kun tärykalvot ovat rikkinäiset. Parin viikon päästä on sitten kontrollikäynti missä tarkistetaan miten tärykalvot ovat lähteneet paranemaan ja ettei anbiooteista huolimatta ole pääsyt tulehdusta syntymään.

Nelli on pikkaisen hämmentyneen oloinen ollut rauhoituksen jäljiltä ja lähinnä vain nukkunut pöhnää pois. Äsken virkistyi sen verran, että hieman söi ja kävi pika pissalla. Sen jälkeen taas suoraan viltin alle lämpimään potemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti