torstai 19. toukokuuta 2011

Ei järki miten nopsaan aika menee! Ei kaikista hyvistä aikomuksista huolimatta ole tullut tänne päiviteltyä säännöllisemmin, kuin ennenkään. Pistetään se koulukiireiden, asunnon etsimisen ja kesätöiden hankinnan piikkiin..

Nyt olisi kesän aikana tarkoitus muuttaa, mutta pysytelläåän kuitenkin edelleen Kuopiossa. Vähän jännittää miten saa Nellin siirtymään uuteen kotiin ilman turhia stressejä. Pitää varmaan ottaa neiti mukaan remonttiavuksi, niin kerkeää paikat tulla tutuksi ennen varsinaista muuttamista =) Mukavasti on uuden asunnon lähelläkin heti lenkkipolku, mutta järvilenkistä joutuu nyt luopumaan. Tai sitten pitää reippailla Saaristokadun suuntaan niin siellähän sitä maisemaa sitten piisaa =)

Vielä olisi huikeat kolme päivää koululla ja sitten voi jättäytyä viikon lomalle ennen töiden alkua. Siinä välissä ehditään Nellin kanssa kikkailla taas kunnon lenkkejä, että toivottasti kelit suosii. Saisi otettua tänne jaettavaksi uusia kuviakin =) Nyt on taas kuljettu niin nöyränä tyttönä hihnassa, kun on satanut ja asfaltti ollut lätäköitä täynnä :D

1 kommentti:

  1. Tunnustuksia! http://nimenionluna.blogspot.com/2011/10/kiitoksia-anilinelle-ja-netalle-jolta.html
    - Epe, Luna & Lilla

    VastaaPoista