tiistai 3. toukokuuta 2011

Metsässä

Tänään käytiin kikkailemassa pienellä metsäpalstalla ja sai mäyris olla ja juoksennella hihnoitta. Kyllä se metsässä käyskentely käy niin ihmisen kuin koirankin lihaksiin ihan eri tavalla kuin jalkakäytävällä tassuttelu =)


3 kommenttia:

  1. Nelli on kyllä todella kauniin värinen! Koiraako pystyy pitämään irti? :) Mielenkiinnolla olen tutkinut tätä aihetta mäyräkoira + vapaana pitäminen. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että asia on aivan yksilöstä kiinni.

    VastaaPoista
  2. En pidä Nelliä irti kuin oikeasti syrjäisellä paikalla. Ei Nelli karkaa koskaan näköetäisyyden ukopuolelle ja aika tarkkaa vahtia pitää, että minne minä kuljen. Jos ihmisiä tulee vastaan niin koiraa ei kiinnosta, mutta jos toinen koira tulee vastaan niin en voi vannoa, että neiti tulee ainakaan ensimmäisestä kutsusta luokse. Siksipä harrastellaan luomuliikuntaa ns varmoissa paikoissa =) Varmasti löytyy paremmin koulutettuja mäykkyjä joiden kanssa voi kulkea hihnatta vilkkaammissakin paikoissa.

    VastaaPoista
  3. Metsälenkit ovat ihan parhaita; ei jumita koiran lihakset kun saa vaihtelevassa maastossa juoksennella :) Mies ja koira tapasivat ensimmäisen käärmeen eilen (tosin koiralta meni koko matelija ohi, onneksi ei huomannut!), joten nyt sitten saakin olla taas tarkkana. Suusta suuhun kulkee aina viestiä muilta koirakoilta, että missä käärmeitä on tavattu ja olen yrittänyt välttää niitä paikkoja parhaan kykyni mukaan; Alfie on niin utelias, että varmasti menisi kuono pitkällä tekemään tuttavuutta, jos huomaisi käärmeen.

    VastaaPoista